Hayme Hatun Anaokulu

WEB https://malatyahaymehatunanaokulu.meb.k12.tr
Adres : YAKINCA MAH. OĞUZ KAĞAN CAD. HAYME HATUN ANAOKULU BLOK NO 2 YEŞİLYURT / MALATYA
VİZYON : Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı , bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün düşünceyi destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmak.
MİSYON : Vatan millet sevgisi ile dolu, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı , özgür düşünen ve davranan , kendine güvenen , sağlıklı ve güçlü iletişim kurabilen , kendini rahat ifade eden ve Türkçeyi düzgün konuşan , meraklı ve araştırmacı ,yapıcı, hoşgörülü ,çevreye karşı duyarlı ve sorumluluk sahibi, gelenek ve göreneklerine bağlı bireyler yetiştirmek; Çoklu Zeka Kuramına göre öğrenci merkezli, çocukların oynayarak, eğlenerek, yaparak, yaşayarak öğrenebileceği, sevgi şefkat ve hoşgörü ortamında kalıcı öğrenmeyi sağlamak.
BAŞARILAR :

Saatler : Sabah: 08.30-13.30
Servis : Öğrenci servisi vardır.
Ulaşım : Malatya Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri ve Öze Halk Otobüsleri eşliğinde ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 8 km, ilçe merkezine 7 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :